Skip links

SoliFasts ledningsteam har länge samarbetat med SBC´s ekonomiska avdelning.

Att ansvara för ekonomin i en bostadsrättsföreningsstyrelse handlar inte bara om siffror. Det handlar om att skapa trygghet i boendet, att värna om styrelsens tid och att ni i bostadsrättsföreningen ska känna er rustade för framtiden. Med Ekonomisk förvaltning från SBC blir det lätt att hantera det dagliga styrelsearbetet och samtidigt balansera ett aktivt liv.

Kontakta SBC
Experter på energideklaration och energikartläggning:

Tack vare samarbetet med Franska Bukten kan vi erbjuda fördelaktiga lån när du gör en energideklaration med Franska Bukten! Franska Bukten kan energibesparing – SoliFast kan lån!

Kontakta Franska bukten
Optimera din BRF med Restate

Restates kompetens, goda renommé och tillgång till betrodda och duktiga entreprenörer gör att SoliFast kan rekommendera Restate och nån av deras betrodda leverantörer i ditt projekt.

Kontakta Restate
Skräddarsyr effektiva energisystem!

EnStars vision är en 100 % hållbar och förnybar energisektor. Vägen dit är att samarbeta med fastighetsägare och tillhandahålla kvalitativa energitjänster och hållbara energisystem tillsammans.

 

Kontakta Enstar
Bli en grön partner och säkra kapital till dina kunder!

SoliFast ger ut lån med grön attityd – det innebär att vi vill hjälpa alla som gör något bra för miljön. Är du en etablerad och solid leverantör av tjänster eller produkter inom fastighetsbranschen med fokus på gröna investeringar, så är vi rätt partner för dig!

Kontakta Solifast